Homepage ISTRA Medulin

Smještaji u Medulinu (9)

MEDULIN je jedan od predstavnika istarskog turizma i jedan od dvadeset najpoznatijih morskih središta na Jadranu. Najdinamičniji razvoj Medulina temelji se na stanju okoliša i nježnom krajobrazu. Svaki posjetilac Medulina ovdje može pronaći pravu oazu mira i tišine, prekrasan krajobraz tipičan za med…

više...

MEDULIN je jedan od predstavnika istarskog turizma i jedan od dvadeset najpoznatijih morskih središta na Jadranu. Najdinamičniji razvoj Medulina temelji se na stanju okoliša i nježnom krajobrazu. Svaki posjetilac Medulina ovdje može pronaći pravu oazu mira i tišine, prekrasan krajobraz tipičan za mediteransku klimu, ali u isto vrijeme, svatko može svoj godišnji odmor provesti aktivno i ispunjeno.

Medulinski zaljev idealan je za sve vrste vodenih sportova, no također možete pronaći i širok izbor aktivnosti te sportova na kopnu. Blage zime, zahvaljujući mediteranskoj klimi, i bogata sportska infrastruktura čine Medulin jednim od najpoznatijih centara za sportske pripreme tijekom cijele godine, tako da ovdje često možete naići na najpoznatije sportske reprezentacije Hrvatske i cijelog svijeta.

Prva iskra turizma zapalila se na plažama medulinskog zaljeva krajem 19-og stoljeća. U to vrijeme Medulin je već bio zauzeo svoje mjesto na tržištu zabave posjetima gradu Puli, ali situacija se polako promijenila i sve je više pažnje usmjereno prema samom Medulinu.

Prvi turisti došli su u Medulin nakon pojavljivanja Medulina u objavi Kompanije za napredak, što je u biti bila preteća prvoj turističkoj organizaciji. Od tada, turizam je zakoračio velikim koracima unaprijed.

Medulin (26.10. - 30.10.2020)
Medulin (prije 5h 22min)

Ponedjeljak
12°C - 19°C

Medulin (upravo objavljeno)

Utorak
10°C - 19°C

Medulin (upravo objavljeno)

Srijeda
10°C - 21°C

Medulin (upravo objavljeno)

Četvrtak
10°C - 19°C

Medulin (upravo objavljeno)

Petak
10°C - 19°C

Ponuda Smještaja