Homepage Knjiga Gostiju

Knjiga Gostiju

Anita Jaredic

Eto nakon malo duzeg perioda, nasla sam vremena i da se upisem u knjigu gostiju... Ville DANEX (Umag) **** su fenomenalne: ujutro popijes kavicu na terasi, imas dva kupatila - nemas svadje tko je prvi na redu, dnevna soba, spavace sobe, ma mogu samo reci da je sve bilo kako je trebalo biti, i bolje nego sto smo ocekivali! Imam samo dvije kritike: trebali bi malo bolje gledati na goste koji se ne drze pravila (djeca su vec ujutro u devet sati skakali u bazen, a vristali kao da ih neko metlom tuce, no to smo brzo rijesili); druga kritika ide konobarima i ostalom personalu zaposlenom u restoranima, naime puno su ljubazniji kada sa njima pricas njemacki, a ne hrvatski i to nije u redu. Ipak smo mi u Hrvatskoj. Pozdrav, ekipa iz Slavonije!

Rada Tomljanović

Zadovoljni smo ljetovanjem u Apartmanima SOL POLYNESIA (Umag) ***, koje smo rezervirali preko Tour Operatora DANEX UMAG... Imali smo prelijepo vrijeme, a ono što smo s vama dogovorili bilo je sve ispoštivano... Žao nam je samo što je bilo toliko vruće pa nismo uspjeli proći do vas u agenciju, ali nastojati ćemo to ispraviti sljedeći put... Do tada, lijep vam pozdrav, vama i kolegama, Radoslava i Ivica Tomljanović.

Doris i Željko Kušić

Bilo nam je jako lijepo i opuštajuće u vašim Vilama DANEX (Umag) ****, vidimo se sljedeće godine :)

Ljerka Balantić

Jučer smo stigli sa ljetovanja u Hotelu MOJ MIR (Savudrija) **. Smještaj je ugodan za skromne i nezahtjevne goste, sve je izuzetno čisto i uredno. More je predivno i kristalno čisto. Međutim, hrana u restoranu je prilično monotona i nemaštovita, i tu ima još mnogo prostora za poboljšanje.

Danijela Škerjanc

Protekli tjedan proveden u Apartmanima SOL AMFORA (Umag) **** bio je jednom riječju predivan: od lokacije do samog apartmana, sve je bilo savršeno... Bez obzira što Umag već dobro poznajemo, kao gosti u turističkom naselju Stella Maris imali smo na raspolaganju toliko novih zanimljivih sadržaja, da bi ostali još mjesec dana da možemo... Naša jednoipolgodišnja kćerkica bila je oduševljena igraonicom, šah figurama na otvorenom, autićima na žeton, predivnom pješčanom plažom i brojnim malim parkićima - a nama odraslima ne znam da li su bile u veću slast palačinke u blizini, koktel barovi i restorani, ljetno kino ili večernja zabava u naselju... Trebamo naglasiti i svakodnevnu brigu osoblja Stella Marisa za nas: zamjene ručnika i svega što čovjeku ustreba (čak i više nego što je potrebno), sportski sadržaji, blizina plaže, a mogli bi još puno toga nabrojati... Turističkoj agenciji DANEX UMAG svaka čast što su nas ''ugurali'' i našli nam apartman doslovce u zadnjoj sekundi: još jednom hvala na vašem trudu, ažurnosti, jednostavnosti vaše on-line rezervacije i ljubaznosti u agenciji prilikom dolaska... Apartman je bio jako lijep, vaša usluga savršena, tako da ćemo vam se s povjerenjem obratiti i za sva naša iduća ljetovanja u regiji. Lijep pozdrav!

Ivan Kelečić

Veoma sam zadovoljan smještajem u Apartmanina HORIZONT (Pula) ***, kao i turističkim naseljem Zlatne Stjene. I sljedeće godine sam vaš korisnik! Lijep pozdrav, Ivan.