Homepage Krstarenje JUŽNA RUTA 06
Izaberi & Rezerviraj

Krstarenje JUŽNA RUTA 06 ****

Izaberi & Rezerviraj
SAT-TV-LCD Telefon Klimatizacija Internet

Krstarenje motornim jedrenjacima veličanstvenom dalmatinskom obalom i otocima. Nekoliko ljetnih majica i kupaći kostim je sve što vam treba za ovo putovanje, kako biste proveli sedam nezaboravnih dana krstareći od otoka do otoka jugom Jadranskog mora. Opustite se i dozvolite kapetanu i p…

više...

Krstarenje motornim jedrenjacima veličanstvenom dalmatinskom obalom i otocima. Nekoliko ljetnih majica i kupaći kostim je sve što vam treba za ovo putovanje, kako biste proveli sedam nezaboravnih dana krstareći od otoka do otoka jugom Jadranskog mora. Opustite se i dozvolite kapetanu i posadi (osobito kuharu) da preuzmu brigu o vama. Tijekom dana možete plivati, roniti, sunčati se i istraživati podvodni svijet Jadranskog mora. Večeri imate slobodne, kako biste pronašli dobar restoran ili otkrili stare crkve te ostale povijesne znamenitosti.

Subota DUBROVNIK

Ukrcaj na brod od 13:00 h nadalje s večerom kao prvim obrokom. Zbog različitih letova i dolazaka sudionika ovog krstarenja, prvu noć ostajemo u Dubrovniku - jedinstvenom gradu na Jadranu. Poseban šarm ovom starom gradu daju ostaci građevina još iz vremena stare Dubrovačke Republike. Veći dio povijesnih i kulturnih spomenika pripada divnoj, ali skromnoj renesansnoj arhitekturi s tragovima gotičkog stila. Poslijepodne iskoristite za istraživanje gradskih zidina, te planiranje kako provesti posljednju noć na brodu, kada se vratimo u ovaj prekrasan grad.

Nedjelja DUBROVNIK – ŠIPAN – MLJET

Rano ujutro nastavljamo put prema otočju Elafiti. To otočje smješteno je u Jadranskom moru zapadno od Dubrovnika. Najveći u grupi Elafita je otok Šipan, a slijede ga Lopud i Koločep (Kalamota). Svojom ljepotom i pješčanim plažama, privlače brojne turiste. Osim što je najveći u otočju Elafiti, Šipan je i najudaljeniji od Dubrovnika, te je također i naša prva stanica za kupanje sa svojim prekrasnim plažama. Nakon osvježavajućeg kupanja, nastavljamo prema Mljetu. Cijelo poslijepodne je slobodno za razgledavanje slanih jezera u nacionalnom parku, te uživanje u suncu i moru na ovom mirnom otoku. Noćenje u luci Polača / Pomena. U sredini velikog jezera u nacionalnom parku, možemo posjetiti stari samostan i crkvu ili unajmiti mali brodić i lutati po nacionalnom parku. Ovdje također možete iznajmiti i bicikle te se voziti oko jezera.

Ponedjeljak MLJET – KORČULA

Nakon doručka, polazak prema Korčuli, rodnom mjestu Marka Pola. Ručak na brodu uz pogled na Lumbardu (dio Korčule). Razgledavanje Korčule, noćenje u luci. Na ovom otoku možete pronaći više legendi, priča i spomenika, nego bilo gdje drugdje. Poslušajte priču kamenih zidova koji su sagrađeni prije više od dva stoljeća.

Utorak KORČULA – HVAR

Rano ujutro krećemo prema Paklenim Otocima, gdje ćemo ručati i kupati se. Polazak prema Hvaru nakon ručka. Hvar je najduži otok na Jadranu. Tu ćemo pronaći Renesansnu Katedralu s orginalnim tornjem, te najstarije Narodno Kazalište u Europi, utemeljeno 1612. godine. Grad Hvar nudi mnoštvo restorana, barova i kafića koji su otvoreni do kasno u noć. Hvar se često naziva i sunčanim otokom.

Srijeda HVAR – TRSTENIK

Napuštamo Hvar i nastavljamo krstarenje prema malom gradu Trsteniku na poluotoku Pelješac. Tu ćemo provesti poslijepodne kupajući se, te prenoćiti. Trstenik je naselje i luka u središnjem dijelu južne obale poluotoka Pelješca; 106 stanovnika. Glavne gospodarske grane uključuju poljoprivredu, vinogradarstvo (poznata vina Dingač), ribolov i turizam. Obala grada i susjednih otočića prekrivena je borovim šumama, nudeći tako ugodan ambijent za kupanje. Ovdje se nalazi i poznata vinarija Grgić – prošetajte i kušajte neko od njihovih izvrsnih vina!

Četvrtak TRSTENIK – STON

Ston, grad i luka u južnoj Dalmaciji, na samom sjeverozapadu Stonskog kanala i prevlaci istog imena koja povezuje poluotok Pelješac s kopnom. Rimska utvrda Stagnum. Ostatke rimskog carstva još je uvijek moguće vidjeti na Starogradskom Brdu. U 10. stoljeću Ston je bio prijestolnica biskupije, smještene kraj Crkve Naše Gospe od Luzine. Sadašnji Ston pronađen je 1333. godine, čim je Dubrovnik zauzeo Pelješac. Grad je bio utvrđen 980 metara dugim zidinama i povezan s Malim stonom 5 kilometara dugim zidom. Dubrovnik je sagradio ogroman kompleks utvrda između 1333. i 1506. godine. Uz gradske zidine, najprepoznatljivije građevine su Vrhovni Sud Dubrovačke Republike, sagrađen u gotičkom i renesansnom stilu, te Palača Sorkočevića i nekadašnja Biskupska Palača. Još je nekoliko crkvi u okolici Stona, ali uglavnom samo ruševine. Povijesni gradić Ston, sa svojim poznatim zidinama i brojnim kulturnim i povijesnim znamenitostima, jedan je od najljepših primjeraka utvrđenog grada i dubrovačke arhitekture. Restorani nude domaće specijalitete, posebno kamenice, ali i druge morske plodove. Ston je poznat i po solani.

Petak STON – DUBROVNIK

Nakon doručka, krećemo prema Dubrovniku koji će biti vrhunac našeg krstrenja. Imamo vremena samo za kratko kupanje. Uživajte u pogledima na prekrasnu prirodu pri povratku u “raj na zemlji” - kako je Dubrovnik nazvao poznati pisac George Bernard Shaw. Stižemo u Dubrovnik kasno poslijepodne. Prošetajte Stradunom - i ulicom i trgom, unutar gradskih zidina. Entuzijastima predlažemo šetnju 1,940 m dugim gradskim zidinama! Noćimo u luci ovog čarobnog grada.

Subota DUBROVNIK

Nakon ranog doručka, pozdrav posadi i novostečenim prijateljima!

SGL

SGL - Jednokrevetna Kabina za 1 Osobu 1

Spavaća soba sa 1 krevetom, SAT-TV-LCD i telefon, kupatilo / WC sa tuš kabinom i hodnik. Kabina je integralno klimatizirana. Veličina kabine je otprilike 10 m2.
€ 175,90
Polupansion po Osobi i Danu
Izaberi Datum
DBL

DBL - Dvokrevetna Kabina za 2 Osobe 2

Spavaća soba sa 2 kreveta, SAT-TV-LCD i telefon, kupatilo / WC sa tuš kabinom i hodnik. Kabina je integralno klimatizirana. Veličina kabine je otprilike 12 m2.
€ 125,90
Polupansion po Osobi i Danu
Izaberi Datum
TPL

TPL - Trokrevetna Kabina za 3 Osobe 3

Spavaća soba sa 3 kreveta, SAT-TV-LCD i telefon, kupatilo / WC sa tuš kabinom i hodnik. Kabina je integralno klimatizirana. Veličina kabine je otprilike 14 m2.
€ 125,90
Polupansion po Osobi i Danu
Izaberi Datum
po Osobi i Danu
01.03. - 11.05.
14.09. - 31.10.
11.05. - 01.06.
07.09. - 14.09.
01.06. - 15.06.
31.08. - 07.09.
15.06. - 29.06.
17.08. - 31.08.
29.06. - 17.08.
SGL € 175,90 € 195,90 € 215,90 € 235,90 € 255,90
DBL € 125,90 € 135,90 € 155,90 € 165,90 € 175,90
TPL € 125,90 € 135,90 € 155,90 € 165,90 € 175,90
Polupansion
Samo Doručak € -5,00
Bebe 00-02 -100.00%
Djeca 02-07 -50.00%
Djeca 07-12 -40.00%
Mladi 12-15 -20.00%
Mladi 15-18 -10.00%
Boravišna Pristojba 1,00 EURO po Osobi i Danu za Odrasle; 0,50 EURO po Osobi i Danu za Mlade 12-18; Djeca 02-12 i Bebe 00-02 ne plaćaju BP
Check IN 15:00h - 22:00h
Check OUT 07:00h - 10:00h
Opcije Plaćanja Akontacija 20% (Banka ili Kreditna Kartica); Razlika 3 Dana prije Dolaska (Banka ili Kreditna Kartica) ili pri Dolasku (Kreditna Kartica ili Gotovina)
Sve naše Specijalne Ponude već uključuju 20% Popusta i Danex Integralnu Garanciju!
Bukirajte vaš Ekskluzivan Smještaj u Hrvatskoj odmah sada i dobijete Gratis Izlet!

Opis

Brod: Klasični Doručak i Ručak, Koktel Bar, Terasa za Ples, Restoran a la Carte, Snack Bar.

Ruta: Dubrovnik, Šipan, Mljet, Korčula, Hvar, Trstenik, Ston, Dubrovnik (Tjedni Aranžman).

Usluga: Voda, Struja, Posteljina (jednom Tjedno), Ručnici (dva puta Tjedno) i Konačno Čišćenje uključeni.

Plaža: Šljunčana, Kamena, Popločana i Pješčana, karakterizirana raznim malim Lagunama (Pijesak u Vodi).

Dodaci: Ulaznice za Povijesne Spomenike i Hrvatske Nacionalne Parkove (nije obavezno).